Ροή Άρθρων

Παρέμβαση του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για χορήγηση παράτασης του χρόνου υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής

PDF μορφή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ                                                  Λαμία   22/07/2021

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                                     Αρ. πρωτ:  458

Δ/νση

:

Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου

 

 

 

 

 

Λαμία – 35100

 

 

 

Τηλ.

Φαξ

Ε-mail

:

:

:

22310 27368

22310 24428

info@pedstereas.gr

Προς

:

Πρόεδρο EETAA, κ. Μαραβέλια

Θέμα: «Αίτημα παράτασης για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής για το σχολικό έτος 2021-2022».


Αγαπητέ πρόεδρε,

Μετά τη δημοσίευση της αριθ. 9033/16-7-2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και  Επαγγελματικής ζωής» για το σχ. έτος 2021-2022 και την ενεργοποίηση της σχετικής πλατφόρμας στον ιστότοπο του φορέα σας για το χρονικό διάστημα από 19/7/2021 έως και 3/8/2021, έχουμε γίνει αποδέκτες της ανησυχίας των γονέων που αδυνατούν να υποβάλλουν αίτηση, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται και της αδυναμίας ανταπόκρισης της πλατφόρμας.

Όντας απολύτως βέβαιος ότι συμφωνούμε στο γεγονός ότι όλες οι οικογένειες που πληρούν τα κριτήρια της πρόσκλησης πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία στις Δομές τους σε αντίστοιχες Δομές Φορέων, βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ.), σας καλούμε όπως εξετάσετε την παροχή παράτασης του χρονικού διαστήματος υποβολής αιτήσεων έως την 31η Αυγούστου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ