Ροή Άρθρων

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου δημοσιογράφων και ΜΜΕ με θέμα: «Διοικητική Μεταρρύθμιση και επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη»

PDF μορφή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                Λαμία 15 - 03 - 2017                   

 Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου                                                  

35100 - ΛΑΜΙΑ

τηλ.  : 2231027368                                                        

fax   : 2231024428

Email  : info@pedstereas.gr

 

Προς

:

Μ.Μ.Ε. Στερεάς Ελλάδας

 

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου δημοσιογράφων και ΜΜΕ

Θέμα: «Διοικητική Μεταρρύθμιση και επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη»

 

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί, δημοσιογράφους και ΜΜΕ της Στερεάς Ελλάδας, σε Συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρηθεί στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη Λαμία, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στις 11:00 π.μ., με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη.

 Στη Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο κ. Πατούλης, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., ο κ. Υπερήφανος, Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού και ο κ. Κωτσός, Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου. Θα συντονίζει, ως οικοδεσπότης,  ο κ. Υπερήφανος.

 Αντικείμενο της Συνέντευξης Τύπου θα αποτελέσει η Διοικητική Μεταρρύθμιση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι προωθούμενες αλλαγές του «Καλλικράτη», στη βάση της πρότασης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που κατέθεσε η Επιτροπή του Άρθρου 5 του Ν.4368/2016, του Υπουργείου Εσωτερικών. Σε μια τόσο σημαντική διαδικασία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η φωνή των αιρετών τεχνηέντως αποσιωπήθηκε. Με πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Ε., ενημερώνονται οι αιρετοί όλης της χώρας, με σκοπό, μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, να ακουστεί επιτέλους η φωνή των Αυτοδιοικητικών.

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, τηλεφωνικά στον αριθμό 22310 27368 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: info@pedstereas.gr.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ped_se_-_prosklisi_se_synenteyxi_typoy_20-3-2017.pdf295.76 KB