Ροή Άρθρων

Πρόσκληση σε διευρυμένη Συνεδρίαση των Αιρετών των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του Καλλικράτη

PDF μορφή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                       Λαμία 15 - 03 - 2017                   

Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου                                              Αριθμ. Πρωτ. : 235

35100 - ΛΑΜΙΑ

τηλ.  : 2231027368                                                        

fax   : 2231024428

Email  : info@pedstereas.gr

 

Προς

:

  1. Δήμους Στερεάς Ελλάδας

α) Γραφεία Δημάρχων

β) Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου (με την παράκληση να ενημερωθούν όλα τα μέλη του Δ.Σ.)

  1. Μέλη Γενικής Συνέλευσης Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας
 

 

 

Κοιν

:

Διοικητικό Συμβούλιο Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

 

 

 

 

Θέμα: «Πρόσκληση σε διευρυμένη Συνεδρίαση των Αιρετών των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του Καλλικράτη»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα τη διοργάνωση διευρυμένης Συνεδρίασης με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του «Καλλικράτη».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τις 20 Μαρτίου 2017, στις 12:00 μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Κάστρου Λαμίας, στη Λαμία. Θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Πατούλης καθώς και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της Κ.Ε.Δ.Ε., τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, καθώς και οι Δήμαρχοι και τα Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων των δύο Περιφερειών.

Αντικείμενο της διευρυμένης αυτής συνεδρίασης θα αποτελέσει η Διοικητική Μεταρρύθμιση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις επικείμενες αλλαγές του «Καλλικράτη», στη βάση της πρότασης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιτροπής του Άρθρου 5 του Ν. 4368/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών

Δεδομένου ότι το θέμα αυτό μας αφορά όλους άμεσα, σας καλώ, να λάβετε μέρος στις εργασίες της Συνεδρίασης, να καταθέσετε τις απόψεις σας και να συμβάλλετε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου να τεθούν επί χάρτου οι παρατηρήσεις μας, οι προτεραιότητες και οι τεκμηριωμένες μας προτάσεις για μια ολοκληρωμένη και λειτουργική διοικητική μεταρρύθμιση.

Στη συγκεκριμένη συζήτηση η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δια των εκπροσώπων της, όλους εμάς, δεν μπορεί να είναι απλός παρατηρητής, αλλά κύριος παράγοντας συνδιαμόρφωσης του νέου θεσμικού πλαισίου.

 

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 

 

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Δήμαρχος Ορχομενού

 

 *Το έγγραφο και το πρόγραμμα εργασιών μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έγγραφο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ped_se-_prosklisi_allagi_kallikrati_20-3-2017.pdf443.04 KB