Ροή Άρθρων

Δελτίο Τύπου: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων.

PDF μορφή
ΨΑΧΝΑ 26-1-2024 :
Δελτίο Τύπου: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων.
 
Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα , πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων , η τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, για την αυτοδιοικητική περιόδο 2019-2023.
Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γεώργιος Ψαθάς , αφού καλωσόρισε όλους/ες τους/τις προσκεκλημένους/ες Αιρετούς/ές της Στερεάς Ελλάδας,τίμησε τον πρώην Δήμαρχο Μεσσαπίων κ. Αντώνη Μπαζώτη, για την δωδεκαετή προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκανεπίσης, ο κ. Γιάννης Μουράτογλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ, ο οποίος ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά των Δήμων , ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης και αιρετοί και δημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Ευχαριστώντας τον κ. Ψαθά , Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων και Αντιπρόεδρο της ΠΕΔ , για τη συνεργασία , την άψογη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία τόσο στα Ψαχνά , όσο και στην πανέμορφη Στενή , ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Νικόλαος Σουλιώτης , μεταξύ άλλων είπε : «Συνεχίζουμε να έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα την περιφερειακή μας συνείδηση και για αυτό αποφασίσαμε να Συνεδριάσουμε στα Ψαχνά. Τέσσερα χρόνια καταφέραμε πολλές νίκες, παρά τις πρωτοφανείς καταστάσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι. Με πανδημία, ενεργειακή κρίση, αύξηση των τιμών. Ενώσαμε δυνάμεις και η ΠΕΔ βγήκε δυνατή ,αφήνοντας το στίγμα της. Εύχομαι και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο , η ΠΕΔ/ΣΕ, να είναι το ίδιο δυναμική και να πετύχει ακόμη περισσότερα».